Kambodja, i en stad med ett namn likt Sean Penn

Vi kom fram igår till Kambodja efter en 6 timmars bussresa. Det var efter solen smugit ner så det var inte mycket att springa runt för dag ett. Så vi hoppade in i en tuc tuc och tog oss till vandrarhemmet för att äntligen ta en dusch och sedan slänga i oss något att äta, som för övrigt kändes väl värt det.

När vi vaknade så tog vi en flip flop promenad runtom i staden för att se vart vi hamnat. Vi hittade massa härliga ställen att spana in och satt och njöt av omgivningen lite här och var. Någit vi sprang på med var en hel galleria som endast hade kläder och skor för tjejer, inte superkul för mig, men Eliza kommer nog drömma om den gallerian inatt.











På restaurangen nedanför där vi bor fanns även ett biljardbord, så vi passade efter sen lunch på att ta ett oar rundor biljard vilket var jäkligt kul det med. Bi letar fortfarande motorcykel, de flesta kör runt med små vespor och scootrar här, så inte många som säljer rejäla motorcyklar. Men lite här och var så står de parkerade, så tog en bild för att kunna visa folk vad jag letar efter för typ, inte allas engelska är tipp topp, däremot bättre här än i vietnam.
Eliza försöker förklara för den vita kulan att den inte ska mer i hålet. Det var mycket kommunikation med kulorna medan spelet var igång, osäker på hir mycket de lyssnade.